Almindelige mennesker, der gør en forskel

Almindelige mennesker, der gør en forskel

google-avis
4.7
552 anmeldelser
119688
Privatkunder

Frédérique M.

Google Review

December 2022

Jeg gav et af mine børn et egetræ i gave. Han vil kunne følge træets udvikling og se det vokse henover årene. Jeg elsker idéen, og det er fantastisk at se skovene blive holdt i live.

Dominique G.

Google Review

December 2022

Jeg er meget glad for at være en del af EcoTrees mission af mange årsager. Det er en rar følelse at gøre en forskel og hjælpe planeten.

Pierre M.

Google Review

November 2022

Jeg har haft et skovabonnement på et træ om måneden i et år nu. Jeg kan kun anbefale det, for du har mulighed for at investere dine penge i en vigtig sag.

Susan K.

Google Review

November 2022

Det var meget nemt at gennemføre mit køb. Jeg ville gerne have en minde-gave, og min personlige besked til gaven blev sendt med en passende e-mailskabelon. Jeg ville klart købe gaver hos EcoTree igen.

Paul T.

Google Review

September 2022

EcoTree er en fantastisk løsning på at hjælpe med at gro vores skove og gendanne deres biodiversitet, med de rette arter på de rette steder. Perfekt som gave eller som et månedligt abonnement til dig selv. Og så er det en bonus, at man kan indløse værdien af tømmeret, som bliver fældet og solgt!

Stéphane T.

Google Review

August 2022

Et super initiativ. Jeg gav min datter to træer, som producerer oxygen og absorberer CO2, og samtidig var jeg med til at støtte skovrejsning. Skove i Frankrig brænder, men hvis alle, der har muligheden, investerer 10 euro, kan vi genbygge alt til vores børns fremtid. EcoTree's team er venlige, og nyhedsbrevet er altid relevant. Tak, fordi I eksisterer.

Damien D.

Google Review

Juli 2022

Fedt koncept! En måde hvor man kan investere i biodiversitet og bevarelsen af vores skove, mens du skaber finansiel kapital for dig selv eller dine børn. Et responsivt team, som lytter til deres kunder! Jeg anbefaler det på det højeste.

_ Bafatum

Google Review

Marts 2021

Motiveret, tilgængeligt, dynamisk og hjælpsomt team. Jeg opfordrer alle til at kontakte til dem, hvis man er interesseret i deres koncept.

Thomas F.

Google Review

Februar 2021

Jeg elsker ideen bag projektet, det er ganske simpelt, men meget effektivt.
Holdet bag EcoTree er gennemsigtige, når de forklare om det mindset, du bør have, når du investere i træer. Hvis du gerne vil have nogle hurtige penge, så bør du invester i noget andet. Personligt kan jeg rigtig godt lide ideen om, at jeg gør noget godt for planeten og fremtidens generationer, og at der er en godbid til sidst. Ideen om at kunne tracke træerne er også en god feature!

Valérie P.

Google Review

Januar 2021

Jeg elsker EcoTree konceptet! Jeg gav et træ som et grøn gave, og modtageren elskede det! Det første, hun tjekkede på hende konto, var, hvor træet er plantet.

Vanessa M.

Google Review

December 2020

Jeg gav min datter en "skov" og hendes fætter et træ til jul. Jeg er meget tilfreds med denne fantastiske gave til mit barn, og trægaven blev meget værdsat af hele familien. Det er en meget mere bevidst og original end andre. Tak EcoTree 🙂. Hjemmesiden indeholder alle de oplysninger, jeg havde brug for.

Fabien S.

Google Review

December 2020

Det er et godt initiativ, og jeg synes, at hjemmesiden er flot designet! Jeg har købt flere træer, som gaver til børn under 10 år i håb om, at de kan følge deres træer hele livet og få investeringen tilbage. :-) Jeg synes, at det er en god gestus til planeten.

Nicolas F.

Google Review

December 2020

Stort udvalg af træer med forskellige arter og fra forskellige skove. Der er gode blosposts og oplysninger, som gør det lettere at træffe det rigtige valg. Praktisk og gennemskuelig hjemmeside.

Virginie C.

Google Review

December 2020

At give et træ er en sjov måde at sige, at man elsker dem! EcoTree har gjort det let at vælge træer og nemt at se, hvor træet står eller skal plantes. Tak til EcoTree for alt hvad I gør.

EcoTrees rødder

EcoTrees rødder

Har du nogensinde overvejet, hvordan fremtiden kunne se ud, hvis verdens træer var ejet og beskyttet af helt almindelige mennesker? Det har vi. Det blev starten på EcoTree.
Læs mere Læs mindre
EcoTree