Personoplysninger

GDPR står for General Data Protection Regulation, og er et sæt love, der er indført af Europa-Kommissionen fra den 25. maj 2018 for alle virksomheder, der er aktive i Europa.

Vi har alle hørt om personoplysninger, og det er enhver information, der direkte eller indirekte identificerer en person. Det kan være dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din fødselsdato eller IP-adressen fra dit device. I dag er personoplysninger et værdifuldt værktøj til at give dig en hurtig, effektiv og personlig service. EcoTree er forpligtet til at beskytte dine data og respektere dit privatliv. Dette er grunden til, at vi har sammensat denne side for netop at informere dig på en klar og gennemsigtig måde om de betingelser, hvorunder hvad vi indsamler, behandler, gemmer, arkiverer, og hvornår vi sletter personoplysninger fra potentielle kunder, brugere og nuværende kunder. Du finder også en påmindelse om de rettigheder, du har over dine data, samt alle de nødvendige oplysninger for at udøve disse rettigheder. Det er vores ansvar, som partner, at sikre, at du altid kan kontrollere, hvordan dine data bruges.

I praksis, hvad der er ændret?

For at beskytte internetbrugere mod datalækager eller misbrug af personoplysninger, er det nu obligatorisk for virksomheder at holde besøgende informeret om alt behandling, der udføres ved hjælp af de indsamlede data. Som alle e-detailhandlere, indsamler vi data fra vores internetbrugere, og vi arbejder med flere tredjepartsudbydere, som derfor har adgang til en del af vores data. Disse data er afgørende for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores websted for at sikre, at din ordre og kundesupport begge håndteres problemfrit og effektivt. Vi har intet at skjule, vi vil være så gennemsigtige som muligt, så derfor fortæller vi dig alt!

I nøje overensstemmelse med gældende regler behandler vi hovedsageligt fire slags personoplysninger:
• Erklærede data, dvs. data indsamlet direkte fra dig eller fra partnere, som vi har et kontraktligt link til.
• Personoplysninger relateret til driften af produkter og tjenester, der genereres især ved brug af onlinetjenester.
• Personoplysninger fra offentlige oplysninger, såsom en offentlig profil på sociale netværk.
• Personoplysninger, som du har givet i forhold til beregninger eller udfyldninger. For eksempel for at foretage risikovurderinger af svig. Vi håndterer dine personoplysninger ansvarligt til et specifikt og nyttigt formål.

Dataene hjælper os med at strømline vores aktiviteter, opfylde vores juridiske forpligtelser, og vigtigst af alt, at give dig den mest effektive service og oplevelse.

Videresælger EcoTree mine personoplysninger?

Nej! Og det kommer vi aldrig til! Nogle virksomheder udveksle kunde filer til kommercielle muligheder, men dette er ikke tilfældet hos Ecotree. Alle indsamlede data forbliver hos os og vil aldrig blive givet, lejet eller solgt til tredjepart.

Er mine adgangskoder sikre?

Gemte adgangskoder er krypterede og kan ikke dekrypteres. Dine adgangskoder er derfor sikre.

Hvad med mine kortoplysninger?

For betalinger med kredit- eller betalingskort samarbejder vi med verdens førende inden for internetbetaling, Stripe, hvilket garanterer dine datas sikkerhed. Vi har ingen adgang til dit bankkortnummer. Stripe er certificeret til de højeste industristandarder og har opnået anerkendte godkendelser fra hele verden.

Hvilke personoplysninger indsamler I om mig, og hvad bruges de til?

Ordrer:

Når du opretter en kundekonto på vores side, registrerer vi alle de nødvendige oplysninger om dig for, at du kan afgive en ordre i vores system. Vi beder om din e-mail, dit for- og efternavn, dine bankoplysninger, din postadresse og telefonnummer for at gennemføre din ordre. Det gør vi for, at overføre forvaltning af din ejendom(træet) og for, at vi kan overføre din investering tilbage til dig, når dit træ er fældet. Disse data overføres om nødvendigt til de forskellige tjenesteudbydere, der arbejder med din ordre (i vores tilfælde kun gavekortene og skovoperatørens investeringsafkast - fordi dine træer forbliver plantet i skoven). Dine oplysninger kan blive sendt til vores tjenesteudbydere, som en del af en tilfredsheds- eller telemarketingundersøgelse. Disse tjenesteudbydere har absolut ingen ret til at bruge dine data til andet end at behandle din ordre og skal slette disse data fra deres computersystem efter behandling.

Nyhedsbreve:

Hvis du har givet os dit samtykke, bruger vi også din e-mail-adresse til at sende dig vores nyhedsbreve. Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os, kan du til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket "unsubscribe/afmeld" nederst i nyhedsbrevet eller direkte på siden under fanen "min konto". Din afmeldelse sker øjeblikkeligt!

Statistikker:

For konstant at forbedre os, bruger vi software og tjenester, der drives af tredjepartsudbydere. De giver os mulighed for bedre at forstå vores forretning og brugernes oplevelser. Vi bruger disse værktøjer i kundebase, browserhistorikken på vores hjemmeside og oplysninger om bestilte produkter. De fleste af vores værktøjer er hostet i Frankrig eller i Europa, men nogle har en aktivitet i USA. Derfor er alt data uden for Europa anonymiseres.

Reklame:

Som mange online forhandlere, logger vi besøg, så vi kan målrette reklamer, når du bruger andre hjemmesider. Denne proces manipulerer ikke med dine personoplysninger, og hverken reklamedistributører eller andre tredjepartswebsteder, der viser vores annoncer, har adgang til dine oplysninger. Men hvis du ikke længere ønsker at se vores annoncer, kan du slette dine cookies fra din webbrowser.

Hvordan sletter jeg cookies?

Du kan afvise brugen af cookies (eller tilsvarende teknologi) ved at ændre dine browserindstillinger på din computer, smartphone, tablet eller enhver anden device.

Cookies og tredjepartscookies, som beskrevet ovenfor, er aktive, hvis du klikker på "find ud af mere"-linket i "cookiebanneret", der vises, når du logger ind på hjemmesiden. Bemærk, at dette banner vises automatisk, så snart du går ind på en hjemmeside, der har implementeret cookies, for altid at sikre, at du har givet samtykke til indsamling af dine browserdata.

Få flere oplysninger på denne hjemmeside .

Sociale medier og Gmail-konti:

Hvis du brugte Facebook eller Gmail til at oprette din konto på EcoTree, indsamler vi ikke andet end din e-mail, efternavn, fornavn og dit Facebook-id. Vi har ikke adgang til dine fotos, venneliste, kontakter, indlæg osv. Vi offentliggør aldrig på din side uden dit samtykke.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil ændre eller slette de data, I har om mig?

Du kan ændre de fleste af dine dataoplysninger direkte fra din profil på vores hjemmeside.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du skrive direkte til os på dpo@ecotree.green.

Hvor længe opbevarer EcoTree mine personoplysninger?

Vores præcist definerede opbevaringsperioder er designet til at matche den tid, der er nødvendig for korrekt databehandling (og ikke overstiger den). For at bestemme periodens varighed tager vi hensyn til:
• De forskellige formål, som disse data er indsamles til.
• De personer, der er berørte.
• Overholdelse af juridiske, lovgivningsmæssige eller anerkendte forpligtelser, som vi er bundet af.

Flere oplysninger om Ecotree's databeskyttelsespolitik

Vi har også truffet organisatoriske foranstaltninger ved at danne teams, der er dedikeret til spørgsmålet om informationssikkerhed og personoplysninger.

Mere generelt sikrer vi, at alle vores medarbejdere er opmærksomme på beskyttelse af personoplysninger, og de overholder de gældende regler samt virksomhedens etik.

Vores databeskyttelsesansvarlige (Data Protection Officer - DPO) sikrer overholdelse af reglerne om beskyttelse af personoplysninger i Ecotree. De informerer og rådgiver Ecotree's administrerende direktør om alle spørgsmål vedrørende beskyttelse af personoplysninger. De er også kontaktperson for CNIL, vores tilsynsmyndighed, for ethvert spørgsmål vedrørende håndtering af personoplysninger.

Vi vælger underleverandører eller tjenesteudbydere, der tilbyder en høj grad af garanti for gennemførelsen af passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger. Dette hjælper os med at sikre, at behandlingen af dine data opfylder kravene i de gældende persondatabeskyttelsesregler. Hvis vi bemærker en hændelse med indvirkning på personoplysninger, sikrer vi i henhold til de rammer, der er fastsat i reglementet, straks at underrette den franske "National Commission for Information Technology and Freedoms" (det franske akronym CNIL) og informere de berørte personer.

Vores brugere, kunder og andre aktører, som vi samarbejder med (især it-sikkerhedsovervågning), kan også bidrage til at opretholde vores sikkerhedsniveau med hensyn til personoplysninger. Vi opfordrer dem altid til at overholde de anbefalede regler og til at informere os om eventuelle uregelmæssigheder, de måtte støde på.

Endelig kan og bør du også være en aktør i beskyttelsen af dine egne personoplysninger. Med hensyn til personoplysninger skal du være opmærksom på, at du har en række dedikerede rettigheder, f.eks.:
• Ret til adgang, berigtigelse, indsigelse, begrænsning, sletning og overførsel af dine personoplysninger.
• En ret til at definere instruktioner vedrørende opbevaring, sletning og kommunikation af dine personoplysninger efter din død.
• At klage til CNIL.